5 Website Jawatan Kosong Yang Popular Di Malaysia

Pada waktu dahulu, untuk mecari jawatan kosong satu perkara yang amat menyukarkan. Ini kerana, untuk mencari kerja kosong kita perlu beli suratbkabar atau pergi dari satu premis ke satu premis yang lain.

Tetapi, pada masa kini, untuk mencari kerja kosong bukanlah satu perkara yang sukar kerana segalanya di hujung jari sahaja. Pada waktu ini, sudah ada ada bermacam website mencari kerja kosong di negara kita dan anda boleh upload resume dan memohon jawatan tersebut hanya dari website sahaja.

Ada Beberapa Website Jawatan Kosong Yang Popular Di Negara Kita

Di negara kita ada bermacam website jawatan kosong. Jadi, kami perkenalkan dengan anda 5 website jawatan kosong yang porpular di negara kita.

1- Jobstreet

Jawatan Kosong

Jobstreet merupakan website jawatan kosong yang sudah lama bertapak di negara dan sangat terkenal di negara kita.

2- Maukerja

Jawatan Kosong

Maukerja juga merupakan salah satu website cari kerja yang sangat terkenal pada masa kini. malah dalam ini juga mempunyai pelbagai jawatan dari syarikat yang terkenal dalam negara.

Baca Juga: Fadilat Surah Al Kafirun : Amalkan Pada Rakaat Pertama Ketika Solat ianya Sangat Ditakuti Iblis

3- Linkedin

Jawatan Kosong

Nak carai kerja di syarikat gergasi dalam Malaysia? Linkedin merupakan salah satu plartform cari kerja yang boleh anda gunakan. Dalam ini merupakan lubuk kerja kosong bagi syarikat-syarikat gergasi seluruh negara.

4- Mudah.My

Mudah.my bukan sahaja boleh digunakan untuk menjual serta membeli barang tetapi juga boleh di gunakan untuk mencari kerja. Dalam Mudah ini juga mempunyai pelbagai jawatan kosong yang ada di seluruh negara. Ia memudahkan untuk mencari kerja kosong.

1 thought on “5 Website Jawatan Kosong Yang Popular Di Malaysia”

Leave a Comment